2012-04-06 @ 20:22:02
Båda's annat/övrigt

Om oss och novellerna

Hej ! Vi är två tjejer med namn Lovisa och Josse, både är 12 år gamla. Vi har nu bestämt oss för att göra en novellblogg tillsammans. Båda två har haft novellbloggar förut och vi vet alltså hur det går till, haha.
Som ni kan läsa på bloggens namn, så ska vi skriva noveller om bandet One Direction. Vi kommer att skriva två helt olika noveller, med olika handlingar och händelser. Vi hoppas att ni kommer gilla dem ! Lovisa har valt att kalla sin novell för 'A Life With You' och Josse har valt att kalla sin novell för 'One Chance'.
Design kommer inom kort. Den är klar så den ska bara sättas in vilket blir ganska snart. När designen är uppe så kommer även del 1 av båda novellerna!
Lite info om Lovisas novell;
Emma Wennerstedt är en helt vanlig nitton-årig tjej. Hon bor i en villa i glesbyggden utanför Stockholm med sin mamma, pappa och en lillasyster på sex år.
Emma's mamma, Cecilia, tvingar henne att följa med till hennes klassåterträff. Till en början tycker Emma att det ska bli urtråkigt, Men blir det verkligen det när hon väl kommer dit? När hon inser att hennes mammas lågstadiebästis visas vara Johannah Tomlinson, mamma till Louis Tomlinson, Emma's sörsta idol och favorit i bandet One Direction. Dessutom så visar det sig att Louis är med på klassåtreträffen även han.
Louis börjar snart han också inse att han gillar Emma, mer än som en vän.
Kommer dem båda kunna utveckla kärlek trots Louis hektiska vardag med One Direction och Emma's liv i Stockholm där hon går det sista och jobbiga året på gymnastiet? -
En novell om kärlek, vänskap, humor och mycket mycket mer.
Lite info om Josses novell;
Niall Horan ska snart fylla 19 år. Han är en helt vanlig pojke med en unik röst. Fast helt vanligt är han inte. Nej, han är med i bandet "One Direction", som nu har tagit en paus. Det betyder att Niall är ledig i tre hela månader.
Niall's kompis, Liam, som också är med i 'One Direction', bor i närheten av Niall. Dem spenderar tid tillsammans, ända till en dag. Då dem gick ner till stranden och Niall råkar krocka med din barndomskärlek Isabella Kahnsert. Niall och Isabella börjar 'hänga' tillsammans på dagarna, vilket som leder från det ena till det andra.
Samma sommar som Isabella och Niall träffar på varandra igen, så ska även Niall's storebror, Josh Hutcherson, gifta sig ! - En novell om kärlek, spänning, sorg, humor, och extremt många olika kändisar dyker upp.

Kommentarer

Kommentera kapitlet här:

Ditt namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv:

Ska jag komma ihåg dig?Trackback